Zondag 13 januari: schaatsen 10u-12u

Jaarlijkse tradities getrouw gaan we weer schaatsen! Dus kleed jullie maar warm aan, neem degelijke kousen mee en tape eventueel een kussen aan jullie achterwerk. En vergeet zeker niet 5 euro te vragen aan de mama en de papa!

 

Zaterdag 19 januari: nieuwjaar/kerst etentje 20u-22u

Champagne (kidibul), lekkere hapjes en sfeervolle muziek: de perfecte combinatie om eens allemaal samen gezellig te reflecteren over het voorbije jaar en al meteen in 2019 te openen!

 

Zondag 27 januari: Anhinga is jarig vergadering 14u-17u30

Jullie favoriete leider (en ook schrijver van dit tekstje vandaar de gewaagde claim die om te lachen was) is gisteren verjaard en hij (of ik dus) zou jullie willen verassen. Om te weten hoe zal je dus moeten komen 😉 , spannend!

 

Zondag 3 februari: kookvergadering 14u-17u30

Braiseren, pocheren, sauteren, blancheren, … Enkele kooktermen waarvan jullie hoogstwaarschijnlijk de betekenis nog niet van kennen en dit gaan jullie deze vergadering zeker ook niet te weten komen want zo goed kunnen wij niet koken J. Maar wie weet maken we wel iets lekker….. of eetbaar, komen dus!

 

Zondag 10 februari: we maken een film vergadering 14u-17u30

Camera, licht eeeeennn actie! De JV’s maken een film vandaag! Neem alvast zoveel mogelijk verkleedkleren en dingen met wieltjes mee (skateboard, fiets, bmx, …), op naar de oscars zou ik zeggen!

 

Zondag 17 februari: valentijn 14u-17u30

Valentijn is gepasseerd, dus zoals elk jaar doen we iest samen met ol… Oeps toch niet de woudlopers waren ons voor. Maakt niet uit jullie superflexibele en creatieve leiding vindt er wel iets op! Dus voor alle vrijgezellen, maar ook alle niet-vrijgezellen, haal die versiertrucs maar boven!

 

Zondag 24 februari: Verrassingsvergadering 14u-17:30

We hebben dit jaar al enkele succesvolle winstgevende activiteiten achter de rug gehad, nu is het eens tijd om onszelf te belonen! Maar aangezien jullie leiding jullie graag in spanning houdt blijft wat we nu gaan doen natuurlijk een verassing!

 

Zondag 3 maart: Het grote meme-spel 14u-17:30

Wingardium oleviosah! Tijd om jullie kennis over ‘memes’ eens te testen na die ontelbare uren op het internet. http://www.fanpop.com/clubs/harry_ginny33/images/41119490/title/iconic-memes-photo

 

8-10 maart: gemengd weekend

Het is zo ver, het gemengd weekend! Bijkomende informatie volgt zeker nog via mail!

 

Zondag 17 maart: wie is de beste JV vergadering 14u-17u30

Vandaag gaan we testen wie de sterkste, slimste, snelste, … jv’s nu eigenlijk is. De winnaar verkrijgt natuurlijk eeuwige roem in de geschiedenissboeken van Gummarus! Dus ga maar eens extra vroeg slapen, eet een stevig ontbijd en stretch even voor de vergaring zodat je op en top klaar bent!

 

Zondag 24 maart: chemie vergadering 14u-17u30

Wie had ooit verwacht dat wetenschappen tof konden zijn, awel jullie leiding. Vandaag gaan we in het vel kruipen van een gestoorde wetenschapper! Veiligheidsbril aan, labojas toe….. BOEM

 

Zondag 31 maart: 1 april vergadering 14u-17u30

Vandaag is het geen vergadering… 1 APRIL TOCH WEL! Vandaag trekken we naar het stad om mensen in de luren te leggen met onze hilarische grappen! We spreken af aan opsinjoor!!!

 

Zondag 7 april: bosspel 14u-17u30

Tijd voor nog eens een echt goed bosspel, dus botinnen aan want we gaan het bos in! Neem zeker ook jullie fiets mee, want het is toch een stevig eindje om zo te lopen achter de groep die wel met de fiets is 😉