Zondag 16 september – Overgang 14u00 – 17u30

We spreken af aan het lokaal om 14u, en nemen tijdens deze eerste vergadering van het jaar afscheid van enkele oude vrienden, en verwelkomen een heel pak nieuwe!! Ook dit jaar is er weer een groepsspel van formaat voorzien, en enkele verrassingen waar zelfs de paus u tegen zou zeggen!! Tot dan!! Van 14h 00 tot 17h30 aan de lokalen.

 

Zondag 23 september – Mega-Instuif 14u00 – 17u30

Het jaar is nog maar pas begonnen, tijd om elkaar een beetje beter te leren kennen. Dit gaan we doen door kei veel plezier te maken! Op onze Mega instuif zal je uit je bol kunnen gaan op onze gocarts, touwparcours, springkasteel en zo veel meer!!! Van 14u00 tot 17u30 aan het lokaal. Breng zeker al je vrienden mee!

 

Zondag 30 september – Patrouille verdeling 14u-17u30

Nu het scoutsjaar echt begonnen is staat er ons nog slechts één ding te doen vooraleer we er helemaal invliegen… de patrouille verdeling!

 

Zondag 7 oktober – Bosspel 14u-17u30

Vandaag trekken we naar het militair domein voor een good old fashioned bosspel. Breng zeker je FIETS mee!

 

Zondag 14 oktober – Het grote verkiezingsspel 14u-17u30

De verkiezingen, voor de één een dag als een ander, voor een ander een dag als geen één. Maar waar draait het eigenlijk allemaal om? Hoe groen zijn de vingers van Groen en hoeveel FakeNews wordt er wel niet getwitterd? Daar komen we vandaag achter bij ons grote verkiezingsspel!

 

Zondag 21 oktober – De kunstroof 14u-17u30

Dieven zijn aan de haal gegaan met een artistieke collectie van onschatbare waarde. Wie oh wie helpt met het terugnemen van de buit? De JV’s natuurlijk! AFSPRAAK AAN OPSINJOOR

 

Zondag 28 oktober – geen vergadering

De voltallige leidingsploeg is op hun jaarlijkse teambuilding en is daardoor helaas niet in staat om dit weekend een vergadering te voorzien. Vanaf volgende week staan we weer volledig tot uw dienst.

 

Zaterdag 3 november – Spaghetti- en dia-avond

Zin in een spaghetti, voetjes onder tafel en u eens laten bedienen? Wij serveren u met een vrolijke lach en vriendelijk woord een overheerlijke zelfbereide spaghetti bolognese of een vegetarische spaghetti.
Nadien kan u nog gezellig onder het genot van een drankje of ijsje wachten op een mooie terugblik op ons jaarlijkse onvergetelijke kamp.

 

Zondag 4 november – Een hoogst mysterieuze vergadering 14u-17u30

Wat doen we vandaag? Dat zal je wel zien. Wel kunnen we zeggen dat er een zeer smakelijke beloning aan vast hangt, maar welke sinistere opdrachten zullen jullie daarvoor moeten doen?

 

Vrijdag 9 november 20u- zondag 11 november 12u Weekend

Meer informatie wordt nog gemaild.

 

Zaterdag 17 november – Weerwolven 20u-22u

Enkele weerwolven terroriseren al een tijdje de lokalen, tijd om ze weg te jagen!

 

Zondag 25 november – Kerstrozenverkoop 10u00 – 17u30

Aaaah, jullie favoriete vergadering van het jaar: de kerstrozenverkoop! Help mee de scoutskas vullen
en hoor alvast eens rond bij de familie en vrienden wie zo’n mooie bloem wil. Vergeet zeker geen
lunchpakket.

 

Zaterdag 1 december – filmvergadering 20u30-22u30

De examens zijn daar weer dus, we nestelen ons allemaal nog eens lekker gezellig voor het groot scherm voor wat broodnodige ontspanning.

 

Zondag 9 december – zwemmen – 10u00-12u00

Aangezien de leiding allemaal examens heeft gaan we het eens rustig aan doen en gaan we weer ons jaarlijks plonsje wagen in het zwembad van Mechelen. We spreken af aan het zwembad “Geerdegemvaart” om 10 uur en de leden kunnen terug opgehaald worden om 12 uur.

 

Zaterdag 15 december – kerstmarkt

Ieder jaar strijkt rond deze tijd een gezellige kerstsfeer neer over de lokalen van Sint-Gummarus & OLV. We nodigen alle ouders en leden uit om die kerstsfeer op te snuiven en te genieten van een hapje en een drankje bij een aangenaam vuurtje.