Maandbrief jongverkenners

Beste Jv’s

Na een deugddoende zomer is het weer tijd om ons iedere week rot te amuseren en het varken uit te hangen. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin als wij! Kom zeker met de fiets en laat tijdig weten wanneer je er niet bij kan zijn.

Kusjes en tot op de vergaderingen!

De JV-leiding

Zondag 23/04 14u – 17u30 Blow the classic

Na een ontspannende Paasvakantie gaan we er meteen terug invliegen met een klassiek bosspel. Maar waarom ‘Blow’ dan? Kom naar de lokalen met de fiets en ontdek het zelf!

 

Zaterdag 29/04 10u – 13u: ~Money Money Money~

De kapoenen en de welpen hebben alvast héél veel geld verdiend, en de JV’s gaan zich natuurlijk niet laten overtreffen. We spreken daarom om 10 uur af aan Opsinjoor in stad, en hopelijk tegen 13 uur zijn we minstens even rijk in kas zoals de andere takken.

 

Zondag 07/05 14u – 17u30 Verrassingsvergadering

Om de JV’s te belonen voor hun moeite voor de chocoladeverkoop, bereiden de leiding graag een verrassing voor. Uiteraard hangt de verrassing wat af van de prestatie van de verkoop, maar we kunnen alvast wel zeggen dat het de moeite zal zijn!

 

Zondag 14/05 9u 30- 17u30 Dijle op de Dijle

Het is weer een tijdje geleden dat we eens hebben meegedaan aan de jaarlijkse Dijle op de Dijle. Kom dus zeker met zwembroek en handdoek en bouw mee aan de beste boot van heel district! Een mail met verdere informatie zal nog volgen. Neem ook 3 Euro mee.

 

Zondag 21/05 14u – 17u30 Kebabvergadering

Wie houdt er toch niet van een smakelijke dürüm met shoarma, sla, ajuin, tomaat, komkommer, frieten en saus naar keuze? Kom naar de lokalen en stel je eigen kebab samen!

 

Zondag 28/05 14u – 17u30 Leidingswissel

Vandaag worden de leidingsgroep door elkaar gemengd, en krijgen de jv’s een dagje om activiteiten te doen met andere samenstelling van leiding. Benieuwd wie je tijdelijke (en misschien volgend jaar) leiding gaan worden en wat ze in petto hebben voor jullie? Kom dan zeker af!

 

Zaterdag 03/06 19u – 21u Casinoavond

Trek alvast je pakske maar aan, want vanavond gaan we gokken à la “Las Vegas Style”. Wie heeft meer geluk aan de pokertafel? En wie heeft de beste pokerface? En wie is de zogenaamde ‘Gambler’?

 

Zondag 11/06 10u – 12u Nekkersessie

Vandaag gaan we met heel de scouts samen richting de recreatiedomein De Nekker vertrekken om van een (hopelijk) zonnige zondagvoormiddag te genieten. Een mail met verdere informatie zal volgen.

 

Zaterdag 17/06 19u – 21u Wellnessavond

Tussen de examens door heb je uiteraard wat ontspanning nodig. Kom dus met zwembroek en handdoek af naar onze wellness centrum “Oase Gummarus” om zowel mentaal als fysiek te ontspannen.

 

Zaterdag 24/06 BBQ

Zoals gewoonlijk sluiten we het jaar af met een BBQ. Nodig je familie en/of vrienden dus zeker uit om mee te komen smullen van allerlei lekkernijen! Een mail met verdere informatie zal volgen.

Ziezo, dit is het dan weer voor dit prachtig scoutsjaar. Geniet alvast van een ontspannende zomervakantie en we zien jullie graag terug op kamp!

Een stevige linker

De JV-leiding