Maandbrief welpen

Beste welpen, ouders en sympathisanten,

Hopelijk hebben jullie even hard genoten van de paasvakantie als ons. Na enkele weken jullie gemist te hebben vliegen we er met volle bak terug in! Dit zijn alvast de komende activiteiten voor dit trimester.

Wij hebben er alvast zin in, jullie ook?

Een stevige linker,
De welpenleiding

Zondag 24 april 14u00-17u30, lokalen – Het-Grote-Fortnite-Bosspel

Gummaria Gaming Company® brengt vandaag de nieuwste editie van Fortnite uit en tovert het militair domein om in een heuse arena! Wie wordt de koning van de battle royal?

.

Vrijdag 29 april tot zondag 1 mei – Weekend

Hoera, we vertrekken op weekend! Meer info volgt zo snel mogelijk.

.

Zondag 8 mei 11u00-14u00, lokalen – Kookvergadering

Schuilt er stiekem een Jeroen Meus in jou of houden we het beter bij kant-en-klare-maaltijden voor in de microgolfoven? Vandaag ontdekken we of jij talent hebt om chef-kok te worden.

.

Zondag 15 mei 10u-17u30, Planckendael

We gaan vandaag naar de Zoo van Planckendael om een dagje te vertoeven met onze soortgenoten. We spreken om 10u af aan de hoofdingang van de Zoo. Om 17u30 eindigt de vergadering.

Adres: Leuvensesteenweg 582

.

Zondag 22 mei 14u00-17u30, lokalen – Legervergadering

Geeft – acht! Voorwaarts – mars! Ingerukt – mars! Dit zijn allemaal commando’s die sinds vandaag niet meer voor jullie onbekend zijn. Als het leger jou ooit nodig heeft dan zullen jullie perfect voorbereid zijn.

.

Zondag 29 mei 14u00-17u30, lokalen – Leidingswissel

Vandaag zitten jullie met andere leiding opgeschept. Wie, wat, waar, hoe?

.

Zondag 5 juni 10u00-17u30, lokalen – Dagtocht

Smeer jullie benen al maar in want vandaag gaan we op dagtocht. De ideale voorbereiding voor de dagtocht op scoutskamp! Vergeet zeker geen lunchpakket en voldoende water.

.

Zondag 12 juni 9u30-11u30, De Nekker

Heb jij zin om De Nekker op stelten te zetten of lig jij liever aan het strand te chillen? Voor ieders wat wils vandaag. Neem allemaal een handdoek en een zwembroek mee. Afspraak aan de ingang van De Nekker.

.

Zondag 19 juni 10u00-12u00, Opsinjoorstandbeeld, Grote markt – Stadsspel

Wie heerst in de stad of wie moet noodgedwongen vluchten? Ontdek het in ons fantastisch stadsspel.

.

Zaterdag 25 juni , lokalen – BBQ

Naar jaarlijkse traditie is het vandaag weer tijd om te barbecueën onder schitterende weersomstandigheden. Reserveren kan via www.gummarus.be/bbq. Tot dan! 

.

Ziezo, dit zijn dan weer de komende activiteiten voor dit trimester. We maken er weer een fantastische tijd van en zien jullie alvast terug op kamp!

.

Tot dan!

.

Een stevige linker,

Onverstoorbare Zeehond, Dromerige Staartmees, Krachtige Sperwer, Zorgeloze Beo, Bijdehandse Ara & Ongerijmde Kwikstaart

.

Ps: Kan je niet komen naar de vergadering of zit je nog met vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar welpen@gummarusolv.be of een berichtje naar de takleider(0470762468)