Maandbrief kapoenen

Dromenland in zicht! We maken er weer een supertof jaar van. Tenzij anders vermeld spreken we iedere week af aan de lokalen om 14u en sluiten we daar om 17u30 weer af. Vergeet zeker geen drinkbus mee te nemen. 

Tot op de vergadering!

Zondag 12 september – Lokalen – 14u00-17u30 – Overgang

We vlieger er weer in! Letterlijk dan, want we gooien de oudste kapoenen over naar de welpentak. We spreken met z’n allen om 14u af aan de lokalen en sluiten daar om 17u30 weer af. 

 

Zondag 19 september – Lokalen – 14u00-17u30 – Mega-Instuif

Een nieuw scoutsjaar in zicht! En wat voor één. Op zondag 19 september vliegen we er weer in en dat doen we samen met de hele buurt. Leef je een hele dag uit op springkastelen, go-carts, touwenparcours en veel meer. Neem al vrienden, familieleden, buren … mee, want wie weet is de scouts ook wel iets voor hen.

Iedereen is welkom op deze knotsgekke ‘opendeurdag’! We voorzien ook hapjes, drankjes en KRAK? BOEM! PETS veel sfeer.

 

26/9: bosspel

We beginnen dit scoutsjaar met een klassieker van formaat. Het is tijd om nog eens goed te gaan ravotten in het bos! Vandaag leven we ons nog eens helemaal uit tijdens een te gek bosspel. Afspraak om 14u aan de lokalen.

 

3/10: laddercompetitie

Welke kapoen bereikt als eerste de top?! Wie klimt het snelst op de ladder, op weg naar eeuwige roem? Dat en nog veel meer ontdekken we vandaag. We verwachten jullie om 14u aan de lokalen.       

   

10/10: vriendjesvergadering

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Het is vriendjesvegadering! Heb jij een vriendje dat ook een naar de scouts wil komen? Neem hem zeker mee! Dit is het moment bij uitstek om te ontdekken wat het is om een scout te zijn. Iedereen is welkom, om 14u aan de lokalen.

 

16/10: Dia- en spaghettiavond

We serveren jullie zelfbereide spaghetti bolognese of veggi en kijken naar een dia-show vol foto’s van het afgelopen kamp. Gezellig terugblikken dus of eens kijken hoe zo’n kamp er eigenlijk uitziet. Meer info verschijnt binnenkort!  

17/10: Sportvergadering

Trek jullie mooiste sporttenuetjes aan! Vandaag testen we jullie atletisch vermogen en scherpen we onze conditie nog wat aan.

We spreken af om 14u aan de lokalen.

 

22/10-24/10: Gemengd Groepsweekend

We gaan met z’n allen op groepsweekend. Ja, echt iedereen want ook de kapoenen en andere takken van Gidsen OLV komen mee. Meer info over dit supergezellige weekend volgt binnenkort.

 

31/10: Halloweenvergadering 

Help! De bloeddorstige Graaf Dracula laat een spoor van vernieling achter in het Mechelse. Het is aan de kapoenen om een einde te maken aan deze ellende. Zak om 14u af naar de lokalen, dan redden we samen de wereld!

 

7/11: Tivolipark
Wat valt er zoal te beleven in het tivolipark? Op die vraag zoeken we vandaag het antwoord. We spreken af aan het kasteel van Tivoli, om 14u.

 

14/11: Stadsspel
Vandaag doen we een super cool stadspel! Kom dat zien, om 14u aan de lokalen.

 

21/11: Geen vergadering

De leiding gaat teambuilden om nóg leukere vergaderingen in elkaar te steken. Voor jullie is het dus een weekendje rust.

 

28/11: Verrassingsvergadering

Vandaag is een dag vol verrassingen! Kom af en word verrast, om 10u aan de lokalen.

 

5/12: Sluipspel

Wie kruipt geruisloos door het gras? Vandaag doen we een sluipspel. Het belooft razend spannend te worden. We spreken af om 19u aan de lokalen.

 

12/12: Zwemmen

Vandaag gaan we met z’n allen zwemmen! Afspraak om 10u aan het zwembad Geerdegemvaart. We sluiten daar om 12u weer af.

 

18/12: Kerstmarkt

Het is weer tijd voor de gezelligste kerstmarkt van het land! En iedereen is welkom!