Schaatsen @schaatsbaan Mechelen

Zondag 13 januari 10u – 12u 

Na een deugddoende kerstvakantie vol familiefeesten en winterpret is het weer tijd om ons op glad ijs te begeven. Trek dus allemaal jullie warme kledij en handschoenen aan want het belooft weer een avontuur met vallen en opstaan te worden. Vergeet zeker niet om 5 euro en indien je dit hebt, je eigen schaatsen mee te brengen…

 

NACHTSPEL

Zaterdag 19 januari 20u – 22u30  

Eerste vergadering van het jaar en we vliegen er meteen in met een klassieker. Donkere en warme kledij wordt aangeraden. Kom vanavond zeker met de fiets!

 

KONING FROSTI-VERGADERING

Zondag 27 januari 14u – 17u30

Vandaag krijgen we hoog bezoek! Neem zoveel mogelijk warme truien mee, want jullie gaan het koud krijgen! Brrrrrr!

 

BEVER STEEKT DINGEN IN BRAND-VERGADERING

Zondag 3 februari 14u – 17u30

Quizvraag: hoeveel tijd heeft een vuur nodig om het lokaal helemaal in as te leggen? U komt het deze vergadering te weten! Leg de Flammazine al maar klaar, want het wordt een bangelijke dag. Daar durven wij ons hand voor in het vuur steken!

 

STELTRAL ZOEK EEN LIEF-VERGADERING

Zondag 10 februari 14u – 17u30

Aangezien wij alle 4 van ’t straat zijn (of toch nog bij het schrijven van de maandbrief), gaan we jullie helpen om aan een vriend(in) te komen. Voor de pubers onder jullie die niet tegen een vrouw durven praten: heb geen schrik, het is niet met OLV. Of toch wel? Nee toch niet, serieus.

 

PRE V-FEESTJE-VERGADERING

Zondag 17 februari 14u – 17u30

Waar is dat feestje?! Hier niet. Volgende week pas. In het lokaal. En dan gaan we dus vandaag mooi versieren met knutselwerkjes en slingers.

 

V-FEESTJE

Vrijdag 22 februari 19u – zaterdag 23 februari 11u

Nodig al jullie vriendjes en vriendinnetjes maar uit, want vanavond gaan we boiten! Slaapgerief, verkleedkledij, dansbenen en het goesting om een hele nacht te werken niet vergeten.

 

DE SLAG OM GUMMARUS

Zondag 3 maart 14u – 17u30

Zo’n mysterieuze naam voor een vergadering? Wauw, wat gaan we nu doen? Benieuwd? Kom dan zeker spelen met je vriendjes vandaag. P.S.: we gaan gewoon met klakkebuizen schieten. Weg verassing.

 

GEMENGD GROEPSWEEKEND

Vrijdag 8 maart – zondag 10 maart

Verdere info volgt zo snel mogelijk!

 

EENTJE MET MAYONAISE EN EEN BICKYBURGER-VERGADERING

Zondag 17 maart 14u – 17u30

Vandaag gaan we eten. Veel eten. Dus zie dat uw mama en papa ’s avonds niet staan te wachten met een driegangenmenu voor u. Een schort of keukenmes meebrengen is optioneel.

 

RETRO TD

Vrijdag 22 maart

Daar is ie dan, de Retro TD. Geen officiële vergadering, maar jullie zijn meer dan welkom! (Geen officiële vergadering = niet slapen in het lokaal)

 

Bordspel voor minimaal 3 en maximaal 6 spelers. Het spel is in 1943 bedacht door Anthony E. Pratt uit BirminghamEngeland. In 1949 werd het spel voor het eerst uitgegeven door Waddington’s Games in Leeds. -VERGADERING

Zondag 31 maart 14u – 17u30

Spannend!

 

WELNESS-VERGADERING

Zondag 7 april 14u – 17u30

Vandaag bouwen we de sauna der sauna’s! Daar kruipen we dan 10 minuten in, om daarna de rest van de vergadering vies te chillen. Iemand hier een probleem mee?