Strandkarrenrace – Zondag 28 april 13u15 – 17u30

Ready? Set! Go! Vandaag trappen we onszelf naar de overwinning. We spreken al om 13u15 af aan het lokaal. Kom zeker en vast met de fiets!

 

Geen vergadering – Zondag 5 mei

Vandaag staakt de leiding. Trek jullie plan.

 

Moederdag-vergadering – Zondag 12 mei 14u – 17u30

Tijd om onze mama’s eens in de verf te zetten. De gewone uren, afspraak aan het lokaal. P.S.: breng jullie mama’s NIET mee naar de vergadering. Die hebben veel betere dingen te doen op een zondagnamiddag.

 

Dijle op de Dijle  – Zondag 19 mei 10u – 17u30

Zin om nog eens een vlot te bouwen dat veel te zwaar is om snel vooruit te gaan? Dan is deze dag helemaal iets voor jou! Neem zeker €5, zwembroek, handdoek, peddels en een lunchpakket mee. Afspraak aan het lokaal.

 

Tour de Gummi – Zondag 26 mei 14u – 17u30

Scheer jullie benen alvast, want vandaag strijden we onder andere om de gele trui! Kom zeker met de fiets en vergeet jullie helm niet.

 

Top Secret-avondvergadering – Zaterdag 1 juni 20u – 22u

Wat gaan we doen vanavond? Het is een verrassing. Meer zeggen we niet. (tip: het is geen techniekenvergadering. Echt niet.)

 

België – Kazachstan  – Zaterdag 8 juni 20u30 – 22u45 

Zullen de Rode Duivels er in slagen om het thuisland van Borat te verslagen? Waarschijnlijk wel, maar  kom toch maar kijken. En breng jullie vriendjes en familie mee, want we tonen de match op een groot scherm. Drank aan democratische prijzen, de winst is voor de verkennerkas.

 

Top Secret II-avondvergadering – Vrijdag 14 juni 20u – 22u

Wat gaan we doen vanavond? Het is weeral een verrassing. Meer zeggen we niet.

 

Laatste vergadering van het jaar  – Zaterdag 22 juni 17u – 21u

We gaan elkaar weer even moeten missen. Kom nog een laatste keer genieten van een gewone vergadering. Wij voorzien avondeten en avonddrinken.

 

BBQ – Zaterdag 29 juni