Maandbrief verkenners

19/09 om 12u: Mega-Instuif

Allé, we zullen er maar weer eens aan beginnen eh. Vandaag worden jullie al verwacht om 12U aan de lokalen. Neem zeker een lunchpakket mee mocht je nog iets willen eten. Vriendjes zijn ook altijd welkom om eens van de scoutservaring te komen proeven en een drankje te drinken.

 

26/09 om 14u aan de lokalen: vriendjesvergadering

Anga? Aniga? Anhinga? Wat is dat nu voor een beest? Met de eerste vergadering van het jaar is het misschien nodig om elkaar wat beter te leren kennen. De ideale moment dus om een vriendje uit te nodigen! 

 

03/10 om 14u aan de lokalen: patrouilleverdeling

Snoek niet bij Hazie, Sneeuw niet bij Akatia… wij weten al welke duo’s we moeten scheiden, maar bij wie zullen jullie wél in de patrouille zitten? Spannend!

 

08/10 om 18u tot 09/10 om 13u aan de lokalen: kerstetentje

Het is nooit te vroeg om de feestdagen beginnen te vieren. Daarom heeft jullie leiding alvast een heerlijk kerstdiner voorbereid! Vergeet zeker niet je matje, slaapzak en beste dansmoves want we maken er een feestje van!

 

16/10 aan het Olivetenhof: dia-avond

17/10 om 14u aan de lokalen: ruiltocht

“Dag meneer, wij zijn van scouts Sint-Gummarus en wij vroegen ons af of u iets wilt ruilen voor ons spel.” Oefen alvast hoe je dit zinnetje zo schattig mogelijk kan zeggen want we gaan vandaag op ruiltocht! Benieuwd waarmee we eindigen J.

 

22/10-24/10: Gemengd weekend

Een heel weekend lang met OLV, JEEEEEEY! Breng alvast jullie A-game want vandaag vertrekken we op het gemengd weekend! Info volgt nog via mail.

 

31/10 om 14u aan de lokalen: stadspel

Hey wat is dat wit poeder in dat zakje?! Ah bloem okay dan is het goed. Vandaag gaan we nog eens de klassieker “een goed drugs stadspel” uit de kast halen en er onze twist aan geven. Dus breng alvast jullie innerlijke gangster naar boven (maar wel braaf zijn eh ;))!

 

05/11 van 20u tot 23u: filmvergadering

Je vrienden, een zetel, een hapje en een drankje; het ideale recept voor een goeie filmvergadering. Een suggestie voor een goeie film is altijd meer dan welkom!

 

14/11 om 14u aan de lokalen: Jack-assvergadering

Yeah dude! Vandaag halen we onze innerlijke waaghals naar boven! Benieuwd wat we allemaal gaan doen? Dan moet je maar komen eh! 😉

 

21/11: leidingsweekend

Jullie leiding gaat dit weekend op vorming! Jammer genoeg dus geen vergadering, tot volgende week!

 

28/11 om 10u aan de lokalen: kerstrozenverkoop

Jaja jongens het is weeral tijd voor onze jaarlijkse kerstrozenverkoop om onze groepskas te spijzen, die lokalen betalen zichzelf niet eh. 😉 Allemaal zeker komen!

 

05/12 van 13u tot 15u tegenover Frituur R6: boomplantactie

Samen met de stam gaan we bomen planten in natuurgebied Kauwendaal. Botinnen aan, handen uit de mouwen en gaan!

 

12/12 van 10u tot 12u aan zwembad Geerdegemvaart: zwemmen

🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🦈

 

18/12: Kerstmarkt