Klusjesdag XL | 18-20 mei

Tijdens het weekend van Hemelvaart steken leiding, oud-leiding, ouders en sympathisanten opnieuw de handen uit de mouwen tijdens onze Klusjesdag XL.Van 18 tot 20 mei (10u – 18u) is iedereen welkom om mee te helpen met allerhande klusjes. De keuken tegelen, binnendeuren installeren, vensterbanken en vloerplinten plaatsen, tuinonderhoud, schilderen… de laatste karweitjes om onze nieuwe lokalen helemaal gebruik- en verhuur-klaar te krijgen. Twee linkerhanden? Geen paniek, bouwmeester Bever zorgt ervoor dat iedereen naar huis gaat als gediplomeerde handige Harry.Laat weten dat je komt via deze Excel zodat wij voor elke helpende hand een scouteske lunch kunnen voorzien.
Nog een laatste ‘efforke’ van iedereen en de verbouwingen zijn achter de rug. Tot dan!Stevige linker
het vzw team