Maandbrief jongverkenners

Beste ouders en jv’s,

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie allemaal goed kunnen uitrusten tijdens de feestdagen want ook dit jaar vliegen we er weer  in met een ruime selectie nieuwe vergaderingen J. Ik ga jullie niet langer in spanning houden…… tromgeroffel…… Hier is de nieuwe maandbrief!

 

Zondag 12 januari 10u00 – 12u00, schaatsbaan iscm – Schaatsen

Vandaag gaan we weeral een poging doen om recht te blijven staan op de schaatsbaan! Handschoenen, dikke kousen en eventueel schokdempend ondergoed kunnen best van pas komen ;). Vergeet zeker geen 3 euro mee te nemen. We spreken af aan de ingang van de iscm schaatsbaan (Spuibeekstraat 1, 2800 Mechelen).

 

Zaterdag 18 januari 19u–21u, Gasthuisveldstraat 26 – Filmvergadering

Hapje, drankje, filmpje, … Meer heb je niet nodig voor een gezellige avond met de mannen. Eigen film meenemen mag altijd!

 

Zaterdag 25 januari 19u-21u, Gasthuisveldstraat 26 gamevergadering

Na de talrijke aanvragen voor deze vergadering zal jullie leiding dan toch nog eens zijn consoles van onder het stof halen. Gezelschapspelletjes, games en consoles mogen altijd meegebracht worden (laat wel iets weten).

 

Zondag 2 februari 14u-17u30, Gasthuisveldstraat 26 –  scavengershunt

Clue nr.1: de scavengershunt zal beginnen aan het fos. Vinden we de schat op het einde van rit? En wat is de schat? Dit komen jullie vandaag hopelijk te weten ;).

 

Zondag 9 februari 14u-17u30, *verrassing* – olympische winterspelen

Na onze driedaagse van vorig kamp heeft de leiding beslist dat de jv’s wel wat lichaamsbeweging kunnen gebruiken. Dus loop je al maar warm en stretch je spieren want vandaag gaan we sporten!

 

Zondag 16 februari 14u-17u30, Gasthuisveldstraat 26 – Valentijnvergadering

Vraag aan je mama of papa om toch nog maar eens je scoutshemd extra goed te strijken. Want vandaag moeten we er spik en span uitzien voor de valentijnsvergadering! Spannend!

 

Zondag 23 februari 14u-17u30, Gasthuisveldstraat 26 – We zijn weer single vergadering

Na vorige week een hele vergadering te hebben doorbracht met de meisjes, kunnen we vandaag al onze frustraties aan de kant schuiven en stoom afblazen op een echte mannenvergadering. Dus doe je witte kousen en sandalen, jogginbroek en pokémon t-shirt maar aan want vandaag doen we wat we willen!

 

Zaterdag 29 februari vanaf 18u, Zaal De Brug – Kip&Rib

Samen met OLV presenteren wij jullie de eerste editie van “Kip&Rib”. Iedereen is van harte welkom om te komen smullen van een stukje kip, rip of vol-au-veggie met frietjes en groentebuffet. Reserveer 29 februari alvast in jullie agenda, verdere info volgt.

 

Zondag 1 maart 14u-17u30, Gasthuisveldstraat 26 – te… uhum.. verrassingsvergadering!

Wat gaan we vandaag doen? Voor u een vraag voor ons een weet ;). Het wordt alvast plezant dus kom maar zeker!

 

Zondag 8 maart 14u-17u30, Gasthuisveldstraat 26 – WC-papier verkoop

Vandaag presenteren wij het exclusieve jv-WC-papier. Extra zacht, extra lagen, extra fun!

 

Vrijdag 13 – Zondag 14 maart – Groepsweekend

We trekken weer eens met heel de scouts op groepsweekend. Meer info over dit spectaculaire weekend verschijnt binnenkort in jullie mailbox. De informatiebrief kan je HIER ook terugvinden.

  

Zondag 22 maart 10u-17u30, Gasthuisveldstraat 26 – social media vergadering

Dan komen al die uren op fb en instagram toch eens van pas! Vandaag gaan we ons lanceren als social media influencer. Spannend!

 

Zaterdag 28 maart 20-22u, Gasthuisveldstraat 26 – Nachtspel

Vandaag gaan we nog eens een goed nachtspel spelen, dus doe maar stevige schoenen aan en geen te donkere kledij ;).

 

Zaterdag  4 april – Zondag 5 april, groot station Mechelen– Weekend

Vandaag gaan we op weekend!!! (verdere info volgt nog!) Voor zij die momenteel super ongerust zijn nee het is geen survivalweekend.

 

We rekenen op jullie massale aanwezigheid om er weer onvergetelijke vergaderingen van te maken. Kan je uitzonderlijk niet komen? Zit je ergens mee? Stuur dan gerust een mailtje naar emil.van.aken@hotmail.be  of een sms’je naar de takleider (0497758545).

Dan is het nu tijd om te genieten van die paaseitjes en om uit te kijken naar de volgende maandbrief. Spoiler alert: hij wordt weer mega-fantastisch-super-de-luxe-goed!

Stevige linker ofzo, 

Sociale Anhinga, Nuchtere Saterhoen, Genietiende Giraf, Krachtige Sperwer