Maandbrief jongverkenners

Beste Jv’s

Na een deugddoende zomer is het weer tijd om ons iedere week rot te amuseren en het varken uit te hangen. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin als wij! Kom zeker met de fiets en laat tijdig weten wanneer je er niet bij kan zijn.

Kusjes en tot op de vergaderingen!

De Jv-leiding

Zondag 24 september 14u tot 17u30: Sportvergadering

Vandaag doen we een sportvergadering. We gaan kennismaken met de nieuwe leiding en leden door samen calorieën te verbranden. Wie kan zich al op de eerste vergadering kronen tot de fitste Jv?

Zondag 1 oktober 14u tot 17u30: Patrouilleverdeling 

Net als andere jaren worden de Jv’s verdeeld in patrouilles, waarbij ze samen een groep vormen. Kom af en ontdek wie je patrouilleleider wordt! (of ben je dat zelf?)

Zondag 8 oktober 14u tot 17u30: Bosspel 

Het zou geen Scouts zijn zonder een klassiek bosspel. Kom met de fiets en ontdek wat voor chillings de Jv-leiding hebben voorbereid.

Zondag 15 oktober 14u tot 17u30: Ruiltocht 

We gaan van koek en ei naar lekkernij. Daarna genieten we fijn samen van het festijn.

Zaterdag 21oktober: Dia-avond 

Kom gezellig een portie lekkere spaghetti eten en kijk mee naar de leuke foto’s van het kamp! Verdere info zullen nog volgen.

Zondag 29 oktober 14u tot 17u30: Stadspel 

Halt! Er wordt een voortvluchtige gespot in het centrum van Mechelen. Kunnen wij de politie helpen om hem optijd te arresteren? 

Zondag 5 november 14u tot 17u30: Legervergaderingen 

Onder toezicht van Drill Sergeant Kwikkie gaan we jullie wat disciplines aanleren en jullie skills een niveau hoger tillen. Wie weet kan je in de toekomst Soldaat Koala assisteren!

Zondag 12 november 14u tot 17u30: Olympische spelen 

Kampioen zijn is plezant! Kom allemaal meedoen aan allerlei wedstrijden en wie weet kan je een positie op het podium en een medaille scoren!

Zondag 19 november 14u tot 17u30: Stikstofsessie

Zoals Stikstof het al zei: ALLES KAPOT! Voor één keer in het jaar mogen jullie van ons losgaan en ALLES kapot maken! Neem van thuis minstens 5 spullen mee die kapot mogen en je zal niet teleurgesteld naar huis gaan.

Zondag 26 november 10u tot 17u30: Kerstrozenverkoop

Haal jullie verkoopkunsten al maar naar boven. Vandaag gaan we met heel de scouts rondgaan om bloemen te verkopen. Vergeet geen lunchpakket!

Zondag 3 december 10u tot 12u: Zwemmen

We gaan samen met heel de scouts plonsen in het zwembad aan Geerdegemvaart. Vergeet dus zeker geen zwembroek, handdoek en 3 euro 50! 

Zaterdag 9 december: Di-spel

Vandaag gaan we een GIGANTISCH spel spelen met IEDEREEN van heel district! Kom af en ontdek welke andere energierijke mede-jv’s er nog zijn in onze district!

Zaterdag 16 december: Kerstmarkt 

Net als andere jaren doen we weer een gezellige kerstmarkt op de scouts waarbij u kan genieten van een vuurtje en allerlei drankjes en lekkernijen. Verdere info zullen nog volgen.

 

Verder nog fijne feestdagen gewenst! 

Jv-leiding