Maandbrief welpen

Beste welpen en ouders

Verkenning in de Jungle! Nog op zoek naar een goed scoutsvoornemen voor 2024? Eén antwoord: meekomen op avontuur, je te pletter amuseren en je drinkbus niet vergeten. In deze maandbrief kunnen jullie ontdekken wat we allemaal voor jullie in petto hebben. Wij hebben er alvast héél veel GOESTING in, jullie ook?

Een stevige goesting

De welpenleiding

Vrijdag 19 april 19u-21u: Filmvergadering

Wegens een winstgevend activiteit van de V’s voor hun buitenlandskamp, gaan we uitzonderlijk een vergadering doen op vrijdag. Samen met de kapoenen gaan we een film kijken.

Zaterdag 26 april tot zondag 28 april: Weekend in de Jungle

We gaan op weekend! Spannend! 

Vergeet je niet in te schrijven! Er is reeds een mail rond gestuurd geweest. Indien u dit niet ontving, contacteer gerust de leiding.

Zondag 5 mei: Geen vergadering

We gaan met de leiding weer op teambuilding zodat we volgend week met volle goesting jullie kunnen terug zien!

Zondag 12 mei 14u-17u30: Dagtocht

In mei leggen vogels al een ei! Van het weer genietend gaan we op stap om de natuur te verkennen. Een drinkbus is zeker aan te raden en hopelijk ook een zonnebril!

Zondag 19 mei 14u-17u30: Vettige zondag

Het wordt weer tijd om uit je comfortzone te komen en vettig te spelen! (Uit ervaring is dit zeker geen probleem voor de welpen). Kom af en ontdek wat voor vettige opdrachten de leiding in petto hebben!

Zondag 26 mei 14u-17u30: Leidingswissel

Alle takken krijgen voor een dag nieuwe stel leiding. Jullie dus ook! Wie zullen jullie nieuwe leiding worden?

Zaterdag 1 juni 19u-21u: Verrassingsvergadering

Omdat de leiding examens hebben, doen we een avondvergadering. Maar wat we gaan doen, dat is nog de vraag… 

Zondag 9 juni 9u30-11u30: Nekker

Naar gewoonte gaan we met zen allen vandaag gezellig chillen in de Nekker. Naargelang het weer is het ook mogelijk dat je zwembroek en zonnecrème nodig hebt. 

Verdere communicatie volgt.

Zaterdag 15 juni 19u-21u: Kampvuur 

Nu het scoutsjaar op zijn einde komt, is het nu tijd om even rustig samen te zitten en terug te blikken. Ook gaan we vooruitblikken naar het kamp!

Zaterdag 22 juni: BBQ

Hierbij zijn jullie (en jullie ouders) van harte welkom op onze jaarlijkse BBQ! Kom gerust mee genieten van lekker gebakken vlees en een drankje. 

Meer info volgt.


Ziezo. Het is weer tijd om even pauze te nemen en te genieten van de zomer! De leiding wensen jullie een zalige zomervakantie. We kijken alvast uit naar het kamp!