Maandbrief verkenners

Beste Verkenners en ouders,

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Na vele kerstfeestjes en talrijke nieuwjaarswensen is de V-leiding weer helemaal opgeladen om aan het tweede semester te beginnen. Er staan weer talloze leuke vergaderingen op het programma dus we kunnen niet wachten om er aan te beginnen (slijm, slijm, …)

Stevige Linker,

Apparte Sitta,Geestdriftige Cobaye,Schalkse Caniche en Gevatte Mus

Zondag 23 februari 14u-17u30 Kroatisch stadsspel

Wist jij dat de kustlijn van Kroatië wel bijna 1800km lang is en dat hun nationale dier een Dalmatiër is? Nee? Wel, kom alles te weten wat dit mysterieuze land te vertellen heeft in een toch wel vrij speciaal spelletje! Afspraak aan opsinjoor!

 

Zondag 1 maart 14u-17u30 Bosspel

Wat verstopt er zich in de bossen van Mechelen? Kom het te weten door met de FIETS naar het FOS te komen!

 

Zondag 8 maart 14u-17u30 Het grote Morinel Ple(v/z)ier spel!

Leeft hij nog? Is hij niet al lang oudleiding? Is hij zelfs niet al bejaard? Maakte hij niet graag lijstes? Was hij geen grootmeester der Nederlandse taal? Veel vragen weinig antwoorden… Hoe dan ook zijn jullie welkom aan het FOS en breng zeker je FIETS, GSM en OORTJES/HOOFDTELEFOON mee.

 

13 – 15 maart Groepsweekend

Verdere informatie volgt via mail en de informatiebrief.

 

Zondag 22 maart 14u-17u30 V-wijn

Wie heeft er zin om nog eens Oxfam chocolade te verkopen? Wij wel, maar omdat we vermoeden dat jullie dit ondertussen wel wat beu zijn (ook al is het voor een goed doel!) hebben we onze zinnen op iets anders gezet. Afspraak aan het FOS!

 

Zaterdag 28 maart 20u-22u Nachtspel

Wat o wat zal de leiding nu weer in petto hebben voor jullie? Neem alvast jullie donkere maar warme kledij mee en een (paar) verse onderbroek(en).  AFSPRAAK AAN HET KLEIN MILITAIR DOMEIN in de Duivenstraat.

 

Zondag 5 april 14u – 17u30 Wie is de slimste V

Waarom groeien de bananen krom, hoelang is een Chinees en waar bevind het os zygomaticum zich? Wie het antwoord weet op deze vragen en denkt toch nog wat meer te weten dan ons wordt verwacht aan het Douaneplein!