Maandbrief verkenners

Liefste V’s

Het nieuwe scoutsjaar staat alweer voor de deur. Helaas hebben we van enkele 3de jaars afscheid moeten nemen maar gelukkig kregen we er een hoop nieuwe 1ste jaars in de plaats. Geniet van de jaren als verkenner zijn en vergeet zeker niet hard te chillen.

Een stevige linker en tot zondag!

Zondag 24 september 14u-17u30: Bordspel

Vandaag leren we elkaar beter kennen met allerlei spelletjes en uitdagingen aan de hand van een groot bordspel. Bereik als eerste de finish en wie weet krijg je een grote beloning.

Zondag 1 oktober 14u-17u30: Bosspel

De klassieker der klassiekers. Dat kan in een scoutsjaar natuurlijk niet ontbreken. Kom en ontdek welk mega cool spel we weer voor jullie in petto hebben.

Zondag 8 oktober 14u-17u30: Hoe vettiger hoe prettiger

Niks wat wij niet doen. Deze vergadering is enkel voor echte scouters. Kom je dus zeker bewijzen op deze prachtige dag. (Tip: draag best geen dure kledij)

Zondag 15 oktober 14u-17u30: Dag van de witte stok

Elke dag is anders en dat zal vandaag niet anders zijn. Voor jou een vraag voor ons een weet. Ontdek mee zelf waar deze dag ons naartoe zal brengen.

Zaterdag 21 oktober: Spaghetti- en dia-avond

Geniet van de overheerlijke spaghetti gemaakt door jullie favoriete leiding en van de mooie kamp kiekjes. Inschrijvingen en meer info vindt je hier

(Ps: de Dame Blanches worden door jullie verzorgd)

Zaterdag 28 oktober 9u30-12u: Meer meer meer meer

Als het ni minder maar meer is. We zien enkel grootse dingen vandaag. Afspraak in het stad aan het kleine Opsinjoorke om 9u30.

Vrijdag 10 november 20u tot zondag 12 november 12u: Weekend

We trekken er nog eens op uit voor een weekend vol spelplezier.

Meer info zal nog volgen.

Zaterdag 18 november 9u30-12u: Meer meer meer meer

Als het ni minder maar meer is. We zien enkel grootse dingen vandaag. Afspraak in het stad aan het kleine Opsinjoorke om 9u30.

Zondag 26 november 10u-17u30: Kerstrozenverkoop

Het is weer zover. Haal jullie gladde praat en verkoop skills al maar naar boven want dat kan vandaag van pas komen. Vergeet geen lunchpakket!

Zondag 3 december 10u-12u: Zwemmen 

We zetten naar jaarlijkse gewoonte het zwembad aan Geerdgemvaart nog eens op stelten. Vergeet zeker geen 3 euro 50 mee te nemen, een aanspannende zwembroek en een handdoek.

Zaterdag 9 december 20u-22u: Casinoavond

Het zijn weer examens maar geen nood. Afleiding zal er op deze avond genoeg zijn en wie weet keer je met rijk gevulde zakken terug naar huis.

Zaterdag 16 december: Kerstmarkt

Geniet van deze prachtige kerstmarkt met gezellige sfeer en heerlijke drankjes en hapjes.

Wij zelf gaan ook iets verkopen om de kas te spijzen.

Meer info zal nog volgen.

 

Ziezo dit was het weer voor het eerste semester. Wij zien jullie graag terug na de feestdagen met nieuw spelplezier. Alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst.

Een stevige linker,

Jullie favoriete verkennerleiding