Maandbrief kapoenen

Scouting? DAS Goesting! We maken er weer een supertof jaar van. Tenzij anders vermeld spreken we iedere week af aan de lokalen om 14u en sluiten we daar om 17u30 weer af. Vergeet zeker geen drinkbus mee te nemen. 

Tot op de vergadering!

Zondag 24 september 14u-17u30: Kennismaking

Vandaag gaan we zien met wie jullie allemaal in de tak zitten en verwelkomen we ook de 1ste jaars kapoenen. Bereid je dus zeker voor om nieuwe vrienden te maken!

Zondag 1 oktober 14u-17u30: Bospel 

Om het jaar goed in te zetten doen we natuurlijk een bosspel. Neem naast je uniform ook je beste camouflagekleren mee!

Zondag 8 oktober 14u-17u30: Spelletjesvergadering XXL

Vandaag gaan we ganzenbord spelen, er is alleen één twist: jullie zijn de pionnen. Speel dus zeker mee en wie zal uiteindelijk met de prijs lopen?

Zondag 16 oktober 14u-17u30: Sportvergadering

Vandaag doen we mee aan de officiële Kapoenenspelen. Maak je borst maar nat en neem je sportkleren mee!!

Zaterdag 21 oktober: Dia-avond

Iedereen hierbij van harte welkom op onze jaarlijkse Dia- en Spaghetti-avond! Kom mee genieten van de leuke foto’s van het kamp en een lekkere portie spaghetti!

Vrijdag 27 oktober (19u – 21u): Durverstocht

Durverstocht! Vandaag gaan we jagen op spoken en geesten. Maar na al dat jagen zullen we feesten, dus wees er zeker bij!

Zondag 5 november 14u-17u30:

Om de vakantie mooi af te sluiten spreken we deze zondag af in het Vrijbroekpark. We verzamelen om 14u aan het park waar we de vergadering ook om 17u zullen afsluiten.

Zondag 12 november 14u-17u30: OORLOG

Verdrag van Wapenstilstand was nog maar gisteren gesloten, heeft Rusland vandaag al het verdrag verbroken. België heeft de kapoenen opgeroepen als extra vechtkracht. Kom dus zeker af en de kapoenenleiding zullen jullie leren schieten en stomen jullie klaar voor de komende oorlog.

Zaterdag 18 november 10u-17u: De grote ontdekking van Mechelen

Vandaag spreken we af aan de lokalen om 10u met maar één doel in ogen: de grote speurtocht van Mechelen vervolledigen. We zullen heel Mechelen rondtrekken aan de hand van foto’s en hierbij de nodige opdrachten uitvoeren om zo tot de eindelijke beloning te komen. Om 17u komen we terug aan Opsinjoor op de Grote Markt, waar de kapoenen opgehaald kunnen worden.

Zondag 26 november 10u-17u30: Kerstrozenverkoop

Breng de mensen vreugde en hoop, tijdens de kerstrozen verkoop.

Zondag 3 december 10u-12u: Zwemfeestje

Het is nog geen Sinterklaas maar we gaan er al een feestje van maken dus kom zeker af. Neem ook zeker je zwembroek, handdoek en 3 euro 50 mee!

Zaterdag 9 december (19u-21u): Pre-Kerstfeestje

Vorige week was het nog zwemfeestje, Sinterklaas was woensdag en vandaag gaan we weer los met het pre-kerstfeestje. We passen het principe van de Mystery Gift toe. Iedereen moet dus een cadeautje (max. 10 euro) meenemen voor iemand anders, maar de vraag is: aan wie moet je deze geven, en van wie krijg je er eentje?

Zaterdag 16 december: Kerstmarkt

Meer info volgt snel.

 

De kapoenenleiding wensen jullie hierna zalige feestdagen