Maandbrief kapoenen

Scouting? DAS Goesting! We maken er weer een supertof jaar van. Tenzij anders vermeld spreken we iedere week af aan de lokalen om 14u en sluiten we daar om 17u30 weer af. Vergeet zeker geen drinkbus mee te nemen. 

Tot op de vergadering!

Zondag 15 januari 14u-16u, @schaatsbaan Mechelen – Schaatsen
We schaatsen het nieuwe jaar vlotjes in. Vergeet zeker geen handschoenen, 7 euro en warme kleren. We verwachten jullie om 14u aan de ingang van Ice Skating Center Mechelen.

.

Zaterdag 21 januari 19u-21u, lokalen – Cinema Gumière
Vandaag kijken we samen met de welpen naar een film. Neem gerust je favoriete film mee (met naam) en een dekentje om het gezellig warm te maken.

.

Zaterdag 28 januari 19u-21u, lokalen – Avondvergadering gezelschapspelletjes
De leiding zit nu nog midden in de examens dus we gaan een avondje gezelschapsspelletjes spelen. Neem allemaal jullie favoriete spelletjes mee en dan kunnen we er een super plezante avond van maken.

.

Zondag 5 februari 14u-17u30, lokalen – De Slimste Kapoen Ter wereld
Wie wordt de slimste kapoen ter wereld? Daar kom je vandaag achter, aarzel dus niet en waag je kans om de grote prijs te winnen!

.

Zondag 12 februari 14u-17u30, lokalen – Valentijnsvergadering
14 Februari is het weer zover, valentijn. Daarom gaan we vandaag al eens oefenen op de perfecte openingszin en halen we de dansmoves al eens uit de kast. Zo laten we samen alle hartjes van olv smelten.

.

Zondag 19 februari 14u-17u30, lokalen – highlandgames
Vandaag is het aan de kapoenen om zichzelf te bewijzen.

.

Zondag 26 februari 14u-17u30, lokalen – Cluedo
Help! Er is iets gebeurd en het is aan jullie om als echte detectives uit te zoeken wie, wat, waar en wanneer.

.

Zondag 5 maart 14u-17u30, lokalen – Emile is jarig vergadering
Er is er een jarig, hoera! hoera! En dat moet gevierd worden kom samen met ons het allerleukste verjaardagsfeestje ooit bouwen.

.

Vrijdag 10 tot zondag 12 maart – Groepsweekend
Het is eindelijk hier! Het langverwachte groepsweekend komt eraan! We trekken er samen met heel Gummarus op pad en maken er samen een prachtig weekend van! Meer info volgt per mail.

.

Zondag 19 maart 14u-17u30, lokalen – los in het bos
Het is bijna lente en dat betekent maar 1 ding, de diertjes die ontwaken uit hun winterslaap, de knoppen aan de bomen, een stralende zon en natuurlijk spelende kapoenen in het bos. Vandaag trekken we erop uit in het bos! Dit doen we natuurlijk op onze manier dus doe zeker je scoutsuniform (en speeljas, indien de zon toch niet stralend is maar er eerder wat wolkjes zijn) aan en kom zeker af!

.

Zondag 26 maart 14u-17u30, lokalen – Paaseierenverkoop
Hadden we maar een toververgadering gedaan… Dan konden we zo oneindig veel geld toveren voor leuke activiteiten op kamp en natuurlijk voor oneindig veel vieruurtjes, wie zou dat nu niet willen. Maar helaas kennen wij geen tovenaar en zullen we dus paaseitjes moeten verkopen. We hebben al gemerkt dat jullie bij de kerstrozenverkoop razendsnel waren, dus hebben we alle vertrouwen dat dit goed zal komen en we op het einde van deze dag echte verkopers zullen zijn.

.

Geniet van de paaseitjes, wij zijn er weer vanaf 23 april!