Maandbrief kapoenen

Scouting? DAS Goesting! We maken er weer een supertof jaar van. Tenzij anders vermeld spreken we iedere week af aan de lokalen om 14u en sluiten we daar om 17u30 weer af. Vergeet zeker geen drinkbus mee te nemen. 

Tot op de vergadering!

zondag 30 april 14u-17u30 – lokalen | fotospeurtocht

De vieruurtjes zijn gestolen, de politie heeft op allerlei plekken in Mechelen foto’s genomen van de boef en deze naar ons doorgestuurd. We gaan dus als echte detectives in Mechelen het spoor van de boef achterhalen en onze vieruurtjes zoeken. Neem je vergrootglas en oog voor detail dus zeker mee. 

zondag 7 mei 14u-17u30 – lokalen | waterspelletjes

Het is oorlog met de waterratten van Nekkerspoel! Kom vlug de lokalen verdedigen en vergeet zeker niet een zwembroek, waterbestendig schoeisel en een handdoek mee te nemen.

zondag 14 mei 14u-17u30 – lokalen | waterspelletjes 2.0

De waterratten waren vorige week niet thuis wegens het slechte weer, maar vandaag nemen we de strijd weer op! Kom vlug de lokalen verdedigen en vergeet zeker niet een zwembroek, waterbestendig schoeisel en een handdoek mee te nemen.

zondag 21 mei 10u-17u30 – Planckendael | 

Vandaag gaan we samen met de welpen de dieren in Planckendael ontdekken. Kom om  10 uur naar de ingang en neem zonnecrème, een lunchpakket, water, en je abonnement mee  (als je die hebt). Je kan inschrijven via inschrijven.gummarus.be.

zondag 28 mei 14u-17u30 – lokalen | leidingswissel

Aangezien alle leiding jaloers is op de kapoenen is er beslist een leidingswissel te houden. Jullie zullen ons dus 1 weekje moeten missen, maar volgende week zijn we er weer!

zaterdag 3 juni 19u-21u – lokalen | gezelschapspelletjes 

Neem je favoriete spelletje mee om in ons gezelschap te spelen en dan maken we er een mega plezante avond van.

zondag 11 juni 10u-12u – Nekker | Nekker

Vandaag gaan we met de hele groep naar de Nekker! Vergeet zeker geen zwembroek, handdoek en zonnecrème mee te nemen en dan zien we jullie aan de ingang van de Nekker.

zaterdag 17 juni 19u-21u – lokalen | cinéma gummarus

Om het jaar samen mooi af te sluiten kijken we een film met snacks en frisdrank.

zaterdag 24 juni – BBQ

Kom gezellig iets drinken eten op onze jaarlijkse BBQ