Steun de V's op buitenlands kamp

Wijnverkoop Verkenners

Ondanks de stijgende cijfers en verscherpte maatregelen door het coronavirus komen de verkenners met goed nieuws. Na de succesvolle wijnverkoop van vorig jaar hebben we besloten om dat dit jaar gewoon opnieuw te doen. Naast de gevestigde waarden van vorig jaar hebben we enkele nieuwe wijnen toegevoegd aan ons gamma zodat er nog meer keuze is. Dit alles uiteraard op advies en in samenspraak met Pin’Art, een gerenommeerde wijnhandelaar uit Zemst.

V-Wijn

Onze verkenners verkopen weer wijn voor het buitenlandskamp, op advies en in samenspraak met Pin'Art.

Bestellen
Op buitenlands kamp

De opbrengst van de wijnverkoop gaat integraal naar het buitenlands kamp van de verkenners dus hoor zeker eens bij vrienden, familie en buren zodat we met dat geld leuke activiteiten kunnen financieren.

De wijnen

Van witte en rode wijnen tot rosé, cava en zoete wijnen. De wijnen werden gekozen op advies van en in samenspraak met Pin’Art, een gerenommeerde wijnhandelaar uit Zemst. 

Het is ook dit jaar voordelig om grotere aantallen te kopen want je geniet van een korting van 5% vanaf 6 flessen en van 10% vanaf 12 flessen.

Afhalen of leveren

Mocht je geen zin hebben om de wijnen af te halen, dan kan je tegen een kleine vergoeding de wijnen bij jullie thuis laten afleveren.

 

Verkenners tot uw dienst

Een babysit nodig of een klusje dat je wil uitbesteden? Geen nood, onze verkenners staan voor je paraat! Zo ben je geholpen en kunnen de verkenners geld inzamelen voor hun kamp. 

Je kan hen contacteren via verkenners@gummarusolv.be.

Klusjesman/babysit gezocht!

Nood aan een enthousiaste babysit, een handige klusser of mensen om taakjes uit te voeren? Onze verkenners helpen je graag!

V's inschakelen