We vliegen erin!

September is aangebroken, dus we vliegen er weer in! Ontdek hier onze planning voor de start.

  • Overgang, voor huidige leden | Zondag 11 september, 14u-17u30

Vlieg je nieuwe tak tegemoet op zondag 11 september. We spelen met alle huidige leden een groot stadsspel en gooien de oudsten over naar hun nieuwe tak. We spreken af aan de lokalen om 14u en sluiten daar af om 17u30 weer af.

  • Welkomsevent | Zaterdag 17 september, vanaf 17u30

Beste ouders, sympathisanten, oud-leiding…

Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en dat geeft ons het ideale excuus om met z’n allen nog eens samen te komen. Wordt voorgesteld aan de (nieuwe) leiding, leer scoutsouders en -sympathisanten beter kennen, drink een glas met de leden van de VZW en ontdek alles over de werking achter Scouts Sint-Gummarus en Gidsen OLV!

Inschrijven welkomseventOm de aantallen in te kunnen schatten vragen we je om op voorhand in te schrijven via https://forms.gle/6ZDpKYgxujEBeupF9.

  • Mega-Instuif, buurtfeest en opendeurdag voor nieuwe leden | 18 september, vanaf 14u

Een nieuw scoutsjaar in zicht!  Op zondag 18 september vliegen we er weer in en dat doen we samen met de hele buurt. Leef je een hele dag uit op springkastelen, go-carts, touwenparcours en veel meer. Wie weet is de scouts wel iets voor jou?

Iedereen is welkom op deze knotsgekke ‘opendeurdag’! Zondag 18 september vanaf 14u in de Kerkhoflei 41, 2800 Mechelen (klein straatje in aan het zebrapad). We voorzien hapjes, drankjes en KRAK? BOEM! PETS veel sfeer.

Tot dan!