Wijn- en sapverkoop t.v.v. de keuken

Onze lokalen staan al even in de steigers en we zijn blij te kunnen melden dat de grootste werken zo goed als achter de rug zijn. Het is tijd om ons te concentreren op de praktische inrichting van de lokalen, en meer specifiek de gemeenschappelijke ruimtes.

Om dit te realiseren, organiseren we een wijn- en sapverkoop in samenwerking met wijnhandel Pin’Art en fruitsappenproducent De Drie Wilgen. De opbrengst van deze verkoop zal bijdragen aan de inrichting van de keuken (werktafels, kasten, kookvuren, kookmateriaal,…), zodat we binnenkort opnieuw jong en oud kunnen verwelkomen op takweekends en eetavonden.

Ga via deze link naar onze gebruiksvriendelijke webshop: 
Bestellen kan tot en met zondag 28 mei 23u59.
We zijn ontzettend dankbaar voor uw steun en we hopen dat u geniet van de heerlijke selectie wijnen en fruitsappen die we aanbieden. Samen zullen we de lokalen afwerken en ervoor zorgen dat onze scouts- en gidsengroep klaar is voor de toekomst.

Stevige linker,

vzw Gummarus OLV

Zin om ook je handen uit de mouwen te steken? Kom dan zeker naar één of meerdere van onze klusjesdagen op 18, 19 of 20 mei. Laat weten dat je komt door hier te klikken zodat we lunch kunnen voorzien. Tot snel!